Avent Kouzelný hrneček 200 ml

Avent Kouzelný hrneček 200 ml zobrazit galerii
hodnocení produktu (0)
     

Cena produktu Avent Kouzelný hrneček 200 ml není známa.

 

Popis produktu Avent Kouzelný hrneček 200 ml: Avent Kouzelný hrneček 200ml - Kouzelný hrneček (Magic cup™) * kouzelný hrneček s bílou hubičkou,držadly a ventilem pro děti od 6 měsíců Nevylije se! * Vyrábí se v různých barevných kombinacích do... > více informací

 
Nová recenze Přidat textovou recenzi Přidat video recenzi Přidat odkaz na recenzi

kouzelny hrnecek

Anna
20.11.2013 - 21:38:38
  • • Krásný design
  • • Neteče
  • • snadno se drží
  • • je lehoučký
 
  • • víčko,které při pití padá do obličeje

Hrníček je skvělý, dcerka z něj zatím bohužel neumí pít, ale krásně se ji drží v rukou,neteče když ho převrátí nebo ji spadne na zem, ma krásný design. Víčko je super z hygienických důvodů, bohužel při pití padá do obličeje a při drobném naklonění se zavírá.je to jediná věc, která mi na hrnečku vadí.

Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

hodnocení

Aneta Brédová
18.11.2013 - 13:05:03
  • držadla
 
  • víčko na pevno

S kouzelným hrnečkem jsme moc spokojení, malá ráda pije sama a to jí držátka na hrníčku umožňují, vyhovuje jí i savička, lépe se jí z toho pije, než z klasického dudlíku. Jediné, co mi u hrníčku vadilo byla krytka, protože když malá chtěla pít, tak jí to padalo do obličeje a nevěděla jak na to. ale odstranili jsme jí a hrneček používá bez problému :-)

Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

hrneček

Leona Balcárková
01.05.2013 - 10:06:29
  • lehký
  • kombinovatelný
  • neteče
  • bezpečný pro děti
  • snadno se myje, i v myčce
  • kvalitní plast
 
  • nic

Hrnečků máme víc a jsme maximálně spokojený. Hrnečky se dají navzájem kombinovat. Jsou lehké a netečou. Za nás doporučujeme.

Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

Doporučuji

Aneta
29.04.2013 - 18:01:50
  • neteče
  • dá se dát do myčky
  • lehký
 
  • na pevno přidělané víčko

Nejlepší na hrnečku je, že když ho převrátíte, tak z něj nic neteče. Což byl do zatímní problém u našich hrnečků. Je lehký a dá se hodit do myčky. Dobře se umývá. Jediné, co mi vadí, je na pevno udělané víčko. Ale jinak je hrníček výborný.

Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

Hodnocení

Martina
03.04.2013 - 21:42:56
  • měkká savička
  • lehkost
  • neteče
 
  • víčko nelze oddělat

Hrneček je lehký, dobře se drží, super „savička“. Hezké barvičky a pěkně tvarově provedený. Hned sem testovala zda neteče a opravdu neteče.  Jediné co mi vadí, asi jako většině, je neodnímatelné víčko.

Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

Kouzelný hrneček

LucieN
03.04.2013 - 13:10:23
  • neteče
  • snadno se čistí
  • vhodný do mikrovlnky i myčky nádobí
 
  • víčko nelze oddělat

Hrneček je lehký, dobře se dětem drží, zaujme je svým veselým motivem s králíčkem Trumanem. Měkké pítko je ideální pro přechod z lahve s dudlíkem, případně je možné ho pak vyměnit za tvrdé pro starší děti, takže se hrneček využije opravdu dlouho. Jednoduše se čistí, všechny části lze mýt v myčce a opravdu neteče! Jediné, co mi vadí, je víčko přidělané napevno. Řekla bych, že při pití trochu zavazí a hlavně svádí ke hraní. Ale aspoň ho nikde neztratíme, takže určitě doporučuji.

Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (1)   Ne (0)

kouzelný hrneček

Yvona
19.03.2013 - 21:13:07
  • Měkká savička
  • neteče
  • pěkný design
 
  • zatím nic

Hrneček je super,malému se z něj dobře pije.Savička vůbec není tvrdá jak si někteří stěžují.Ani neteče jak jiné hrnečky,když ho malej nechá někde převrácený.Za nás mohu jen doporučit! :-)

Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (1)   Ne (0)

Hodnocení

Michaela Rozsypalová
17.03.2013 - 23:11:58
  • Neteče
  • měkké delší pítko
  • uši
 
  • nic

Vyzkoušeli jsme hodně hrnečků, ale tento je nejlepší. Má delší měkké pítko, takže se dosáhne daleko do pusy a dobře se z něj pije. Malýmu neteče voda z pusy a nemusí ani moc tahat. Ještě mi vyhovují ty ouška, že se s nima dá otočit, ikdyž už je hrneček zavřený. Takže je pítko vždy v rovině s ouškama.

Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)
Nová recenze Přidat textovou recenzi Přidat video recenzi Přidat odkaz na recenzi
;